Imami

Imam Adnan Berbatovci

 

Biografia:

 

Imam. Adnan Berbatovci –  I lindur  në Fushë Kosove, shkollën fillore e ka përfunduar në Fushë Kosovë,  Medresenë  e mesme – Alaudin -në Prishtinë – 1993-1997.

Studimet i vazhdoi në Universitetin e AL- Az-harit në Kajro- Fakulteti -Bazat e Fesë- , dega  Akaid dhe Filozofi, ku dhe diplomoi  në pranverë te vitit 2002.

Më pasë, në vitin 2004  vijon studimet pas-diplomatike,  ne UniversitetIMG_2311in e hapur Amerikan ne Kajro- Dega Bazat e Fesë ku temën e magjistraturës e mbron në vitin 2009.

Detyrat që Imami ka kryer në Kosovë.

Në vitin 2002 punësohet në  Bashkësinë Islame të Kosovës , ku shërben Imam në Xhaminë e qytetit të Fushë Kosovës prej 2002 deri  më 2010.

Që  nga viti 2008 e deri para ardhjes se tij në Kanada, gjegjësisht zgjedhjes si Imam i xhamisë shqiptare në Toronto, ka kryer detyrën e Sekretarit të Këshillit të Bashkësisë islame të Prishtinës. Është i martuar dhe ka dy fëmijë.

 

Tele: 647-746-1322

E-maili :  imami@albmuslim.ca

Permanent link to this article: http://www.albmuslim.ca/imami/