Aug 28 2017

Festa e Kurban-Bajramit

Të dashur anëtarë të Bashkësisë Shqiptare Islame në Toronto,
Ju ftojmë ju dhe familjen tuaj, miqtë dhe të gjithë dashamirët tjerë në kremtimin
madhështor të 60 vjetorit të xhamisë dhe darkës së Bajramit që do të mbahet më datën

24 Shtator me fillim në ora 5:00pm pranë adresës në vijim:

Capitol Banquet Hall
6435 Dixie Rd, Mississauga, ON L5T1X4
Cmimi i Biletave është $50 për të rritur dhe $20 për fëmijë

Për bileta ju lutem drejtohuni tek:
Imami – Adanan Berbatovci tel: 647-746-1322
Old Mill Pastry Tel: 905-232-5246
Nexhmi Aliu: 905-922-5558
Ylli Beqiri: 416-835-3481

===================================================

Esteemed member of Albanian Muslim Society of Toronto
You are cordially invited with your family as well as relatives and friends to join us on the
wonderful occasion of celebrating the 60-year anniversary of our Mosque and blessings of
Eid, which is scheduled to be held on

September 24th from 5:00 pm at the address below:

Capitol Banquet Hall
6435 Dixie Rd, Mississauga, ON L5T1X4
Ticket price: $50 Adult and $20 Children

For tickets please contact:
Imami – Adanan Berbatovci tel: 647-746-1322
Old Mill Pastry Tel: 905-232-5246
Nexhmi Aliu: 905-922-5558
Ylli Beqiri: 416-835-3481
Celebrating 60 year

Permanent link to this article: http://www.albmuslim.ca/2017/08/28/festa-e-kurban-bajramit/