August 2017 archive

Aug 28 2017

Festa e Kurban-Bajramit

Të dashur anëtarë të Bashkësisë Shqiptare Islame në Toronto, Ju ftojmë ju dhe familjen tuaj, miqtë dhe të gjithë dashamirët tjerë në kremtimin madhështor të 60 vjetorit të xhamisë dhe darkës së Bajramit që do të mbahet më datën 24 Shtator me fillim në ora 5:00pm pranë adresës në vijim: Capitol Banquet Hall 6435 Dixie …

Continue reading

Permanent link to this article: http://www.albmuslim.ca/2017/08/28/festa-e-kurban-bajramit/