Feb 15 2017

Projekti per Xhamin e Re – New Mosque Project

ProjektiDonate-Button

Permanent link to this article: http://www.albmuslim.ca/2017/02/15/projekti-per-xhamin-e-re-new-mosque-project/

1 comment

  • Minire Omeri on March 3, 2017 at 3:17 AM

  I faleminderoj iniciatorve per projektin per XHAMIN E RE, me gjith zemer sukses, fat dhe ISHALLA ZOTI na ndihmofte qe ky qellim te realizohet. I lutem bordit te Xhamis qe mos i ndajene antaret duke i emruare disa
  individa si ANTAR TE NDERIT. Ne syt time xhdo njeni qe behet antar dhe punon per nje XHAMI eshte Antar i nderit.
  ZOTI DO TI CPERBLEJ ME CDO TE MIRE.
  Me respekt
  Minire Omeri

Comments have been disabled.